Porodila se mi je ideja o forumu in sedaj vam jo predstavljam. Upam da nam bo dobro služil, predvsem pa, da nam bo v pomoč. Zato kar s vprašanji na dan in seveda, nikar skopariti z odgovori. Teme za posamezne predmete bom dodajal sproti, če pa kdo želi forum moderirati ali celi administrirati, naj pove in mu lahko dodelim ustrezne pravice. Če ima kdo kakšno idejo, kako izboljšati forum ali kak drug predlog sem na voljo prekoe-mail-a ali PM na forumu.
Nasvet:
Za gostovanje slik, datotek, dokumentov predlagam [You must be registered and logged in to see this link.]. Postopek ni kompliciran in je opisan na njihovi strani. Gostovanja datotek na tem forumu ne bo.
Nasvet 2:
Lahko uporabljate že prednastavljene avatarje ali pa tudi naložite svoje.
Nasvet 3:
Urnik sem vpisoval sam. Zato prosim, če ga ne vzamete kot uradni urnik, saj ga lahko šola spreminja v zadnjem hipu. Se bom pa potrudil ga vzdrževati.
Nasvet 4:
Pod okvirjem foruma se nahaja polje za "online chat". Za uporabo tega, moraš biti registriran uporabnik foruma. Mogoče nam bo služila kot skupna učilnica.
Nasvet 5:
Ostale teme (za posamezne predmete) so na voljo samo registriranim članom. Opravite registracijo in počakajte na administratorjevo potrditev (največ pol dneva)
Nasvet:
Za gostovanje slik, datotek, dokumentov predlagam [You must be registered and logged in to see this link.]. Postopek ni kompliciran in je opisan na njihovi strani. Gostovanja datotek na tem forumu ne bo.
Nasvet 2:
Lahko uporabljate že prednastavljene avatarje ali pa tudi naložite svoje.
Nasvet 3:
Urnik sem vpisoval sam. Zato prosim, če ga ne vzamete kot uradni urnik, saj ga lahko šola spreminja v zadnjem hipu. Se bom pa potrudil ga vzdrževati.
Nasvet 4:
Pod okvirjem foruma se nahaja polje za "online chat". Za uporabo tega, moraš biti registriran uporabnik foruma. Mogoče nam bo služila kot skupna učilnica.
Nasvet 5:
Ostale teme (za posamezne predmete) so na voljo samo registriranim članom. Opravite registracijo in počakajte na administratorjevo potrditev (največ pol dneva)
Nazadnje urejal/a mare 3/12/2009, 22:29; skupaj popravljeno 2 krat